2017. november 4., szombat

Christmas wish list

Közelednek az ünnepek. Már lassan kezdem érezni a karácsonyi fűszerek illatát, a látni díszek csillogását, ízlelni a forraltbor és a tojáslikőr ízét, és akkor hoppá, eszembe jut, hogy jó lenne elkezdeni gondolkodni a karácsonyi ajándékokon is. És ekkor eszembe jut, hogy a szeretteimnek is bizonyosan a fejükben járnak már ezek a gondolatok. És miért is ne segítenék nekik kitalálni, hogy mit szeretnék?
Már napok óta jegyzetelem, hogy mik azok a tárgyak, amikre igazán vágyok, de nincsenek meg nekem, vagy sohase venném meg saját magamnak. Hisz valljuk be, a karácsony a szeretet ünnepe, de azért az ajándékozásé is.
Elkészítettem a saját kis 'wish list'-emet, így aki meg szeretne lepni, nyugodtan tud belőle szemezgetni.

Összecsukható bevásárlókosár

Már régi vágyam egy igazán szép (nem a képen lévő) összecsukható bevásárlókosár. Néha a Lidl-ben szokott lenni, de a mintájuk sohasem tetszik. Valami vintage-ra, vagy nőcisre gondolnék, virágosra, rózsaszínre, mentára, stb. Aki ismer, biztosan tudja, hogy mire gondolok. ;)

Világító sminktükör

A sminkasztalom sajnos nem a legjobb fényviszonyok közé lett elhelyezve, és máshova sajnos nem is tudom tenni. Van ugyan egy sminktükröm, de főleg télen alig látom reggelente valamit, éppen hogy csak tippelek :P
(Ilyenkor születnek a bohócos pirosítások :D)
Nagyon szeretnék egy olyan tükröt, ami elemes, és körben megvilágítja az arcomat, miközben sminkelek.
Fodros ágynemű huzat

Szintén régóta áhítozom erre a Mömaxos fodros ágynemű huzatra. Tudom, hogy nem túl fiús, de mindenképpen kettőt szeretnék belőle. Már lebeszéltem B.-vel is, engedélyt adott rá, és mindig készülök, hogy valami akciókor megveszem, de valahogy mindig elmarad. Még nem döntöttem el, hogy két fehéret, két rózsaszínt, vagy egy fehéret és egy rózsaszínt szeretnék, de már annak is örülnék, ha valaki egyel meglepne, mert nem a legolcsóbb mulatság. (Bár olcsóbb, mint a Csipkelengyénél)
Jó minőségű, fém tojásszeletelő

A történet úgy kezdődik, hogy van egy szar 100 Ft-os műanyag tojásszeletelőm. És mindig készülök, hogy megveszem az utódját, de olyat szeretnék, ami egy örök darab. Néha a Lidl-ben szokott lenni, de mindig sajnálok kiadni egy tojásszeletelőért 1500 Ft-ot. Valaki igazán meglephetne vele...


Pici arany medál

Van egy nagyon szép vékony aranyláncom, amit a nagymamámtól kaptam, és szívesen hordanám, de a hozzá tartozó medállal nem tudok azonosulni. Szeretnék hozzá egy pici szívet, (vagy mást, az ajándékozóra bízom, csak pici legyen) és így már a mindennapokban is szívesen viselném.


The five-minute journal

Sok online média szereplőt követek, és a külföldiek között van Mimi Ikonn és Alex Ikonn, utóbbi a megálmodója a Five minute journal-nek, ami egy napló, amiben minden nap összefoglalhatjuk a velünk történteket, hálát adhatunk, pozitív gondolatokkal tölthetjük meg, ezáltal az életünkre is pozitív hatással van. Sajnálom, hogy csak online lehet megrendelni :/
Stahl Judit szakácskönyvek

Nagy közhely nálam ez az ajándékötlet, nem lehet vele mellé lőni, kivéve, hogyha már megvan. :P
Inkább azokat a szakácskönyveket kedvelem tőle, amelyek címében szerepel a "gyors" szócska. 
Főzés terén nem járok az élen, de ha Stahl Judit receptjeit készítem, még nem lőttem mellé.

The body shop kozmetikumok

Annyit áradoznak róla, hogy mindig szerettem volna kipróbálni, de még sose sikerült. (Hazudok, mert a barátnőmtől egyszer kaptam egy ajakápolót, amit nagyon szeretek ;))
A legjobban a kis kiszerelésű testvajak és kézkrémek érdekelnek, de bármi illatosra vevő volnék.
Essence kézkrémszett

Ez egy újdonság most a piacon, és mindenki tudja, hogy kézkrém függő vagyok. Szívesen kipróbálnám ezt a szettet, bár nincsenek jó tapasztalataim az Essence kézkrémekkel, de azért ajándékba elfogadnám. Egyébként úgy általában én szívesen fogadok bármilyen drogériás ajándék csomagot. Bár közhelyesnek tűnhet, én örülnék nekik!
+1 Balea adventi kalendárium

2 évvel ezelőtt megvettem magamnak, és tök jó volt az utazások során elhasználgatni a mini termékeket. Tavaly nem vettem meg, mert még mindig volt belőle, viszont év végére kezd kifogyni a készlet. Viszont tisztán emlékszem, hogy én anno 2200 Ft-ért vettem meg akciósan, most pedig teljes áron 8000 Ft. 
Pedig olyan jó lenne idén is, a legjobb pedig az lenne, ha igazi adventi naptárként, december 1-től nyitogathatnám! :)


Remélem tudtam segíteni annak, aki ajándékkal készül nekem. Tettem bele olcsóbb és drágább dolgot is, és olyat, ami jól kombinálható egymással.
Lehet, hogy még ötletet is adtam, hogy te mit szeretnél kapni, de ha kedved tartja készíts te is saját listát, ezzel is sokat segítve az ajándékozóidnak!


Ti mit szeretnétek kapni karácsonyra?

1 megjegyzés: